Indmeldelse i klubben

For at blive medlem at SKIW-klubben skal du betale et årligt kontingent, uanset om du vil windsurfe eller SUP (stand-up-paddle).

Hvis du allerede nu ved at du vil windsurfe, skal du vælge at købe et obligatorisk introduktionskursus. I prisen for det obligatoriske kursus er der inkluderet ét års medlemskab – du har altså stadig mulighed for SUP, fordi SUP er inkluderet i kontingentet for klubmedlemskabet. Se tabellen for intro-kursus nederst.

Hvis du allerede nu ved at du vil SUP, skal du blot vælge at købe ét års medlemskab, da SUP - og introduktionskurset dertil - er inkluderet i kontingentet for klubmedlemskabet. Se tabellen nedenfor.

 

Kontingentet gælder for ét år af gangen (betaler man kontingentet i april, gælder medlemskabet til og med april det følgende år).

Information om intro-kursus til windsurfing og helt præcis hvad dét indebærer, finder du her!

*OBS: denne pris inkluderer ét års fuldt medlemskab!

  • Du har mulighed for en gratis prøvetræning til både SUP og windsurf, der skal foregå på træningsaftenerne og med klubinstruktør. Kontakt klubformanden, Søren, for at høre mere om en gratis prøvetræning. Se mere her!
  • Er du et nyt medlem der ønsker at windsurfe, selvom du er øvet, skal du gennemgå et obligatorisk introduktionskursus. Se mere her! 
  • Har du gennemgået introduktionskursus i SUP-klubben (dette kursus er inkluderet i kontingentprisen for dit klubmedlemskab), kan du tage familiemedlem med på SUP og betale kr. 100,- pr/ time (Mobilepay på stedet).

Kontingentet til klubmedlemskabet eller betaling til introduktionskursus i windsurfing foregår via bankoverførsel:

VIGTIGT! – Oplys dit fulde navn i reference- eller meddelelsesfeltet, som du kan udfylde ved overførslen.

Jyske Bank
Reg. Nr.: 7750
Konto Nr.: 1078354                                                                                        

Når du har betalt skal du samme dag indsende os dine oplysninger på dahl.pedersen@live.dk. Vi har brug for at vide følgende om dig:

  • Dit fulde navn
  • Din adresse
  • Din fødselsdato (de seks første)
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mail

CVR 30434366